SUOSITTELIJAT

weststar logo.jpg

Kaikkiin kiinteistöihimme on suoritettu Firevex Palokartoitukset sekä Pelastussuunnitelmat ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä saamaamme tietoon sekä käytännön ratkaisuihin koskien kiinteistöjemme palo- ja pelastusturvallisuutta. Olemme myös ottaneet käyttöömme vuosittaiset turvallisuuskierrokset, joilla varmistamme, että kiinteistöjemme turvallisuus on parhaalla mahdollisella tasolla myös tulevaisuudessa. Voimme lämpimästi suositella Firevexiä!

 

WestStar Kiinteistöt Oy, Lahti

 

Halusimme päivittää neljän talon kerrostaloyhtiömme pelastussuunnitelman ajan tasalle. Useamman tarjouksen joukosta Firevexin tarjous erottautui edukseen selkeyden ja kattavuuden osalta ja hintakin oli kilpailukykyinen. Firevexin ehdotuksesta päädyimme toteuttamaan myös Palokartoituksen lisäpalveluna. Suoritimme Joonaksen kanssa erittäin seikkaperäisen ja huolellisen kiinteistökierroksen, minkä aikana kaikki parannuksia tai muutoksia vaativat kohteet kartoitettiin tarkasti ja ammattimaisesti. Pelastussuunnitelma, asukkaille jaettava turvaohje sekä palokartoitukseen liittyvät raportit olivat todella yksityiskohtaiset, selkeät ja erinomaisesti laaditut. Olimme saamaamme palveluun erittäin tyytyväisiä joten Firevexiä on helppo suositella.

Tomppa H., hallituksen jäsen

Halusimme hallituksen kanssa päivittää taloyhtiön vanhanaikaisen pelastussuunnitelman ja laitoimme tarjouspyynnön Firevex Oy:lle. Tarjousten seasta Firevex Oy nousi esille kilpailukykyisen hinnan sekä kattavan ja selkeän esimerkkisuunnitelman perusteella- jo tämä teki meihin hallituksessa vaikutuksen. Saimme sovittua nopealla aikataululla kartoituskäynnin, jonka aikana saimme tärkeitä huomiota sekä korjausehdotuksia taloyhtiön turvallisuuden parantamiseen. Laadittu pelastussuunnitelma sekä palokartoitus taloyhtiölle oli tarkka, helppolukuinen ja meidän taloihin kohdistettu. Dokumenttien päivitys vuosittain yrityksen kautta takaa suunnitelmien ajantasaisuuden. Voimme lämpimästi suositella Firevexiä asiantuntevasta ja ammattitaitoisesta palvelusta!

As Oy Koroistentie 9, Helsinki

Etsiessämme pelastussuunnitelman tekijää kiinteistöihimme, löysimme Firevex.fi verkkosivuilta kaiken tarvitsemamme tiedon ja tarjouspyyntöömme vastattiin välittömästi. Hinnoittelu oli kilpailukykyinen ja aikataulutkin saatiin sovittua todella joustavasti. Henkilökunta oli erittäin asiantuntevaa ja saimme kiinteistökierroksella paljon hyviä vinkkejä turvallisuuden parantamiseksi. Toteutettu Pelastussuunnitelma ja Palokartoitus oli erittäin kattava ja selkeä ulkoasultaan. Myöskin päivitys on helppoa ja siten hommat pysyy ajan tasalla. Olemme erittäin tyytyväisiä saamaamme palveluun ja siksi voimmekin suositella Firevexiä!

Oy Hailac Ab

Koy Pikku-Pietari, Klaukkala

 

Kahdelle kiinteistöillemme tuli tarve pelastussuunnitelman luomiselle sekä palokartoituksen tekemiselle. Firevex vastasi tarjouspyyntöön nopeasti ja toiminta vaikutti muutenkin asialliselta. Koska aikataulullisesti kartoitukset onnistuivat nopeasti ja hintakin oli kilpailukykyinen, niin oli helppo päätös valita Firevex toimittajaksi. Kartoitukset tehtiin ammattitaitoisesti ja raportit olivat kattavia.

Tero Venäläinen

Hallinto-ja kehitysjohtaja

VRJ Group Oy

Asunto-osakeyhtiömme puolesta haluamme suositella Firevex Oy:n Joonas Hietalaa laatimaan pelastussuunnitelmaa ja palokartoitusta. Hän suhtautui tehtävään määrätietoisesti ja ammattitaitoisesti. Yhdessä tehdyn teknisen tarkastuskierroksen aikana saimme tärkeitä turvallisuusneuvoja ja ohjeita. Varsinainen pelastussuunnitelma osoittautui kattavaksi ja sen toimitus tapahtui luvatussa aikataulussa ripeästi.


As Oy Lentävänniemen Laine, Tampere

Firevex hoiti Barot’s -ravintolaketjumme pelastussuunnitelmien laatimisen ja päivittämisen erittäin asiantuntevasti sekä tehokkaasti. Työn koordinointi toteutettiin järjestelmällisesti ja ravintolapäälliköt ohjeistettiin seikkaperäisesti osaksi suunnitteluprosessia. Lopputulos oli erinomainen. Saimme käyttöön yhdenmukaiset suunnitelmat, joiden avulla pystymme entistäkin paremmin varmistamaan turvallisen työskentelyn ja asioinnin ravintoloissamme.

Toimitusjohtaja Toni Kivilahti, Barot's ravintolat

Puusepänliike Hannes Oy tarvitsi pikaisella aikataululla pelastussuunnitelman, Palokartoituksen sekä räjähdyssuojausasiakirjan. Firevex Oy:n Joonas Hietala vastasi tarjouspyyntöön nopeasti ja selkeästi. Saimme hinnoittelultaan kilpailukykyisen tarjouksen. Turvallisuuskierroksen jälkeen konkretisoitui kiinteistön omistajan ja elinkeinonharjoittajan vastuut mahdollisen onnettomuustilanteen kohdatessa. Puusepän tuotannossa muodostuu räjähdysvaarallista pölyä ja kaasuja. Toimiala on ATEX-lainsäädännön piirissä. Saimme erittäin kattavat raportit. Pelastussuunnitelmaa, räjähdyssuojausasiakirjaa sekä Palokartoitusta on käyty henkilökunnan kanssa yhdessä läpi. Puutteet on korjattu tai ne ovat työlistalla. On todella helpottavaa, että asiakirjat ovat nyt kunnossa. Tiedämme riskitekijät ja osaamme varautua paremmin. Pystymme päivittämään asiakirjoja toiminnan muuttuessa. Voin todella suositella Firevex Oy:n palvelua!

Yrittäjä Hannes Vähäsöyrinki, Puusepänliike Hannes Oy

Yhteistyö Firevex Oy:n kanssa toimi tiukassa aikataulussa erinomaisesti. Pelastussuunnitelma oli laaja ja auttoi myös meitä tekemään vuosittaisen suunnitelmamme hotellimme paloturvallisuudesta, johon tulemme sisällyttämään vuotuiset tarkastuskierrokset yhteistyössä Firevexin kanssa. Pelastussuunnitelmamme sai myös erinomaisen maininnan palotarkastuksessa. Suosittelemme Firevexiä palo- ja pelastussuunnitelman toteutukseen laaja-alaisesti!

Toimitusjohtaja Jussi Paavoseppä, The Barö Saaristohotelli