SUOSITTELIJAT

Kaikkiin kiinteistöihimme on suoritettu Firevex Palokartoitukset sekä Pelastussuunnitelmat ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä saamaamme tietoon sekä käytännön ratkaisuihin koskien kiinteistöjemme palo- ja pelastusturvallisuutta. Olemme myös ottaneet käyttöömme vuosittaiset turvallisuuskierrokset, joilla varmistamme, että kiinteistöjemme turvallisuus on parhaalla mahdollisella tasolla myös tulevaisuudessa. Voimme lämpimästi suositella Firevexiä!

 

WestStar Kiinteistöt Oy

Etsiessämme pelastussuunnitelman tekijää kiinteistöihimme, löysimme Firevex.fi verkkosivuilta kaiken tarvitsemamme tiedon ja tarjouspyyntöömme vastattiin välittömästi. Hinnoittelu oli kilpailukykyinen ja aikataulutkin saatiin sovittua todella joustavasti. Henkilökunta oli erittäin asiantuntevaa ja saimme kiinteistökierroksella paljon hyviä vinkkejä turvallisuuden parantamiseksi. Toteutettu Pelastussuunnitelma ja Palokartoitus oli erittäin kattava ja selkeä ulkoasultaan. Myöskin päivitys on helppoa ja siten hommat pysyy ajan tasalla. Olemme erittäin tyytyväisiä saamaamme palveluun ja siksi voimmekin suositella Firevexiä!

Oy Hailac Ab

Koy Pikku-Pietari, Klaukkala

 

Asunto-osakeyhtiömme puolesta haluamme suositella Firevex Oy:n Joonas Hietalaa laatimaan pelastussuunnitelmaa ja palokartoitusta. Hän suhtautui tehtävään määrätietoisesti ja ammattitaitoisesti. Yhdessä tehdyn teknisen tarkastuskierroksen aikana saimme tärkeitä turvallisuusneuvoja ja ohjeita. Varsinainen pelastussuunnitelma osoittautui kattavaksi ja sen toimitus tapahtui luvatussa aikataulussa ripeästi.


As Oy Lentävänniemen Laine, Tampere

Firevex hoiti Barot’s -ravintolaketjumme pelastussuunnitelmien laatimisen ja päivittämisen erittäin asiantuntevasti sekä tehokkaasti. Työn koordinointi toteutettiin järjestelmällisesti ja ravintolapäälliköt ohjeistettiin seikkaperäisesti osaksi suunnitteluprosessia. Lopputulos oli erinomainen. Saimme käyttöön yhdenmukaiset suunnitelmat, joiden avulla pystymme entistäkin paremmin varmistamaan turvallisen työskentelyn ja asioinnin ravintoloissamme.

Toimitusjohtaja Toni Kivilahti, Barot's ravintolat

© 2020 Firevex Oy